Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ mozzartsport; Objavila: R.B. ]

12. 03. 2020. 11:33 >> 12:42

OTKAZANE UTAKMICE

Korona virus zaustavio i Evroligu i Evrokup

Evroliga je otkazala sve utakmice do daljeg zbog aktuelnog korona virusa, zvanično je saopšteno. Neće se igrati ni utakmice Evrokupa.

"Kao posljedica činjenice da ne može da se održi regularnost takmičenja i da bi se sačuvalo zdravlje igrača i navijača, Evroliga je u dogovoru sa klubovima odlučila da suspenduje sve utakmice u Evroligi, Evrokupu i juniorskoj Evroligi do daljeg", navodi se u saopštenu iz sjedišta takmičenja.

Najprije je stigla informacija iz Izraela da neće biti duela između Makabija i Baskonije, a potom je CSKA objavio zvanično saopštenje na sajtu da utakmice sa Albom neće biti.

"Evroliga je donijela odluku da se odlože utakmice 29. kola takmičenja. Informacije o povraćaju novca vlasnicima ulaznica za meč biće naknadno objavljene. Vijest za ostale mečeve u sezoni će biti vrlo brzo saopštena“, stoji na sajtu CSKA.

U Istanbulu je trebalo da se sastanu Anadolu Efes i Valensija, ali su se Španci vratili kućama čim su sletjeli na tlo Turske, dok je Efes poručio svojim košarkašima da se vrate kućama. Saopštenjem za javnost oglasio se i Bajern, koji je objavio da je otkazana njegova utakmica sa Himkijem, po direktivi Evrolige. Pored toga, iz Istanbula je stigla vijest i da ekipa Panatinaikosa nije ni doputovala

I FIBA, Svjetska košarkaška federacija, otkazala je sve utakmice koje su pod njenim okriljem.

I uprava NBA lige prekinula je u noći između srijede i četvrtka sezonu zbog epidemije korona virusa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније