Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

13. 03. 2020. 20:58   >>  22:03

PREKINUTO TAKMIČENJE

Budućnost šampion WABA lige

Košarkašice Budućnost Bemaksa treći put šampionke su WABA lige, saopšteno je iz tog regionalnog takmičenja.

Navodi se da je Bord regionalne lige na vanrednoj sjednici povodom nastale situacije sa koronavirusom u regionu jednoglasno odlučio da se prekinu takmičenja u svim uzrasnim kategorijama i proglašen je kraj sezone 2019/2020.

"S obzirom da je otkazan fajnal-for, koji je trebao da bude odigran 21. i 22. marta u Staroj Zagori, Bord lige donio je odluku da se konačan plasman ekipa određuje plasmanom poslije završenog regularnog – ligaškog dijela takmičenja. Na osnovu toga prvak WABA lige je Ženski košarkaški klub Budućnost Bemaks", piše u saopštenju nakpon sjednice Borda lige.

Podgoričanke su sezonu završile sa učinkom od 15 pobjeda i tri poraza.

Budućnost je u prva dva kola poražena od Celja i bugarske ekipe Beroe, nakon čega je napravila seriju od 13 uzastopnih pobjeda.

Uslijedio je poraz od Crvene zvezde u Beogradu i pobjeda u posljednjem kolu protiv Montane, kao i poraz Celja u Staroj Zagori, koja je podgoričkom timu doniio prvo mjesto na kraju ligaškog dijela.

U konkurenciji do 17 godina prvak je Celje, koji je bio najbolji i do 15 godina.

Podgorički tim sezonu u konkurenciji djevojčica do 15 godina završio je kao četvrtoplasirani.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније