Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

27. 03. 2020. 12:26 >> 12:23
5

NOVI HUMANI GEST

Đorđije Pavićević donirao novac za bolnicu u Livnu

Predsjednik Mornara Đorđije Pavićević je još jednom pokazao humanost - poslao je donaciju bolnici u Livnu, u Bosni i Hercegovini za borbu sa koronavirusom. On je prethodno donirao 60.000 eura bolnici u Baru.

O tome je za portal bhbasket.ba posvjedočio trener Cibone, Ivan Velić.

"Nakon zemljotresa u Zagrebu kontaktirao me je Đorđije Pavićević i pitao šta treba i kakva je situacija, rekao sam mu da nisam u Zagrebu, već u rodnom Livnu. U razgovoru sam mu govorio o situaciji u Livnu zbog pandemije koronavirusa i da ovdašnja bolnica oskudijeva sa materijalom. Sjutradan mi je saopšteno iz livanjske bolnice da je Đorđije Pavićević uplatio novčani prilog. Ostao sam bez teksta zbog njegovog gesta. Jednostavno, nisam imao riječi. Osim što je po ko zna koji put pokazao svoju ljudsku širinu, potvrdio je koliko sportska prijateljstva znače, kao i sport uopšte u ovim situacijama”, rekao je Velić.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније