Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

27. 03. 2020. 17:32   >>  18:51

MEĐU NJIMA I JEDAN KOŠARKAŠ

Fenerbahče: Četvoro zaraženih od koronavirusa

Košarkaški klub Fenerbahče saopštio je danas da je četvoro članova tog kluba zaraženo koronavirusom, među kojima je i jedan igrač.

Fenerbahče je saopštio da su na novi virus pozitivni jedan igrač, jedan član tehničkog osoblja i dva administrativna radnika ne navodeći njihova imena.

"Niko nema kliničku sliku koja bi zahtijevala hospitalizaciju, osim jednog administrativnog radnika", navodi se u saopštenju.

Turski klub je naveo da će igrači i zaposleni pratiti proces ozdravljenja u svojim domovima, kao i da njihovo stanje redovno prati ljekarski tim kluba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније