Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

01. 04. 2020. 16:35 >> 17:00

GRAD ZAUSTAVIO SVE ISPLATE

Cibona otpustila sve radnike, trener bez plate

Uprava Cibona nije imala novac za plate zaposlenima , pa je svima morala da uruči otkaz, prenose hrvatski mediji.

Tako su bez posla ostale kuvarice, fizioterapeuti i sekretarka kluba, kao i trener prve ekipe Ivan Velić i njegovi pomoćnici.

Grad Zagreb je zbog krize, zaustavio sve isplate prema sportskim klubovima, pa tako i prema Ciboni.

"Za Cibonu sam spreman da se odreknem primanja zbog ovakve situacije. Mi imamo dogovor za sljedeću sezonu, da ću ja biti na klupi Cibone tako da nadam se da će se stvari normalizovati i da će sve biti u redu. Dogovorio sam se da ne primam novac dok je ovakva situacija", kazao je Velić.

Direktor kluba Domagoj Čavlović kazao je da igrači nijesu na udaru i da im je isplaćeno šest rata.

"Ovu mjeru bili smo prisiljeni da preduzmemo kako bi ljudi imali sigurne prihode i naravno da nije riječ o trajnim otkazima, nego je ovo privremena mjera koja će trajati do okončanja pandemije koja nas je sve zahvatila”, poručio je Čavlović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније