Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

04. 04. 2020. 19:30   >>  19:26

KLASA 2020.

Brajant, Dankan i Garnet u Kući slavnih

Legendarni košarkaš Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant, koji je poginuo krajem januara u helikopterskoj nesreći, od danas je i zvanično u Kući slavnih u Springfildu.

Brajant je cijelu karijeru, 20 sezona, proveo u Los Anđeles Lejkersima i osvojio je pet šampionskih titula, a 18 puta bio je u ol-star timu.

"Voljeli bismo da je ovdje sa nama da proslavi. Ali, definitivno je vrhunac njegove NBA karijere i svako dostignuće koje je imao kao sportista bilo je odskočna daska da bi bio ovdje. Nevjerovatno smo ponosni na njega", rekla je njegova supruga Vanesa Brajant za ESPN nakon što je i zvanično proglašena klasa 2020.

Brajant predvodi klasu 2020. u kojoj je još sedam imena, među kojima su i Tim Dankan, koji takođe ima pet šampionskih prstenova sa San Antonijom, kao i Kevin Garnet, NBA šampion sa Bostonom.

Pored njih, u Kući slavnih od danas su i Edi Saton, Rudi Tomjanovič, Tamika Kečings, Kim Malki i Barbara Stivens.

Takođe, u Kuću slavnih uvršten je i bivši generalni sektretar Fiba Patrik Bauman, koji je preminuo oktobra 2018.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније