Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ B92, objavila J.B.Č. ]

07. 04. 2020. 11:49   >>  11:46

SILVER SAOPŠTIO

NBA ne razmišlja o nastavku sezone prije maja

Komesar NBA Adam Silver rekao je da o nastavku takmičarske godine neće razgovarati prije maja.

Sezona u najjačoj košarkaškoj ligi prekinuta je 12. marta i prve informacije su bile da će liga biti pomerena makar za mesec dana, odnosno do sredine aprila.

Kako u Sjedinjenim Američkim Držvama svakog dana raste broj zaraženih virusom Covid-19, NBA je saopštila da u ovom trenutku uopšte ne razmišljaju o nastavku.

"Zaposlenima sam rekao da sigurno još mjesec dana nećemo biti u poziciji da donosimo bilo kakve odluke. I to ne znači da ćemo prvog maja biti u poziciji", rekao je Silver u intervjuu za TNT koji je vodio Erni Džonson.

NBA je sezonu prekinula nekoliko minuta nakon što je potvrđeno da je Rudi Gober pozitivan na koronavirus.

"Previše je rano da pričamo o nastavku s obzirom na ovo šta se dešava u zemlji. Nemoguće je predvidjeti šta će se desiti za nekoliko nedjelja", dodao je on.

U Sjedinjenim Američkim Državama potvrđeno je oko 370 hiljada slučajeva, što je skoro tri puta više nego u Španiji ili Italiji, preminulo je blizu 11 hiljada osoba, dok se oporavila oko 20 hiljada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније