Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O.Z. ]

09. 04. 2020. 12:21   >>  12:18

OČEKUJU DOBAR PLEJ-OF

Klipersi treniraju zajedno putem video poziva

Košarkaši Los Anđeles Klipersa treniraju zajedno tokom pauze u NBA ligi zbog pandemije korona virusa putem video poziva.

Do 10 igrača iz svojih kuća tokom jednog treninga radi pod vodjstvom stručnog štaba, otkako su zatvorene hale i teretane zbog pandemije. Oni koriste opremu za vježbanje posebno prilagođenu svakome od njih.

"Postavljaju izazove jedan drugome, mnogo je 'treš toka'. Kada izađemo iz ovoga igrači će imati mnogo smiješnih priča", rekao je trener Klipersa Dok Rivers.

On je dodao da će liga biti izuzetno takmičarska, kada se nastavi, pošto je pauza omogućila igračima kao što su Kavaj Lenard i Pol Džordž da treniraju na nivou koji nije bio moguć zbog problema sa povredama.

"Ako se vratimo na teren, njihova tijela neće biti umorna, momci će biti zdravi. To bi mogao da bude najbolji plej-of u istoriji", naveo je Rivers.

Klipersi su pobijedili u devet od 10 utakmica prije nego što je sezona prekinuta zbog pandemije.

"U posljednjih 10 utakmica pretvorili smo se u Kliperse. Zaista sam mislio da ćemo imati ludi niz, ali nažalost, sezona je prekinuta", rekao je trener.

Rivers je naveo da je svakog dana u kontaktu sa svojim saradnicima i sa trojicom ili četvoricom igrača, telefonom ili putem video poziva.

"Pokušavam da im objasnim dvije stvari, da se naš cilj nije promijenio i da ne možemo da koristimo bilo šta što se dogodi kada iz ovoga izađemo, kao razlog da ne pobijedimo", rekao je Rivers.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније