Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

10. 04. 2020. 14:31   >>  14:29

MEDŽIK PORUČIO

Nastavak sezone odigrati bez gledalaca

Legendarni američki košarkaš Irvin Medžik Džonson kazao je da ukoliko čelnici NBA lige odluče da nastave sezonu da će utakmice biti odigrane bez prisustva gledalaca.

Sezona u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta prekinuta je 11. marta zbog pandemije koronavirusa.

Nekadašnji košarkaš Los Anđeles Lejkersa kazao je da igranje pred praznim tribinama neće predstavljati nikakav problem igračima da se prilagode tome.

"Ima nade i mislim da je potrebna samo jedna utakmica da se košarkaši prilagode igranju na terenu bez publike na tribinama", kazao je Džonson u intervjuu CNN-u.

On vjeruje da će profesionalni sport igrati važnu ulogu u ozdravljenju nacije nakon završetka pandemije koronavirusa.

"Potreban nam je sport, posebno u ovakvim vremenima, ali samo ako se vodi briga o svima. Vjerujem da će se sport vratiti, najvjerovatnije bez navijača na tribinama", rekao ej Džonson.

On smatra da NBA neće pokrenuti sezonu dok se kriza sa virusom u Sjedinjenim Američkim Državama ne stabilizuje i dok svi igrači ne budu mogli da budu testirani.

"Doći će vrijeme, a komesar Adam Silver je napravio sjajan posao sa NBA. On želi da svi igrači budu sigurni prije nego što se vrate na terene. Mislim da će se sport vratiti. Samo je pitanje vremena kada ćemo biti sigurni da je virus pod kontrolom i da ne pogađa cijelu državu. Kada te brojke padnu i stabiliziraju se, sport će se vratiti", zaključio je Džonson.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније