Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

13. 04. 2020. 19:50 >> 19:46

DIREKTOR CEDEVITA OLIMPIJE

Jako male šanse da se ABA liga nastavi

Direktor Cedevita Olompije Davor Užibnec rekao je da su jako male šanse da se ABA liga nastavi.

Tim iz Ljubljane je u minula dva dana raskinuo ugovore sa čak petoricom igrača.

"Veliko je pitanje da li će ABA liga biti nastavljena, a svima koji su objektivni i realni, jasno je da su šanse jako, jako male", rekao je za Sportklub direktor Užbinec.

On je rekao da uprava već razmišlja o narednoj sezoni, koja će, kako je rekao, u finansijskom smislu biti izuzetno teška.

"Samim tim, svjesni da nas u narednoj sezoni očekuju veliki finansijski problemi kao i sve ekipe jer poslije pobjede nad koronavirusom, u koju verujem, neizostavno slijedi ekonomska kriza, odlučili smo da finansijski zatvorimo ovu sezonu i da polako počnemo sa stvaranjem osnove za narednu, U slučaju da ABA liga donese odluku da se šampionat nastavi, a ponavljam zaista su nevjerovatno male šanse da se tako nešto dogodi, jer se kraj pandemije ne nazire, odigrali bi završnicu sa postojećim igračkim kadrom jer je zdravlje građana i sportista na prvom mjestu", rekao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније