Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

16. 04. 2020. 12:54   >>  12:50

MOGUĆ SCENARIO

Mečevi Evrolige u jednoj dvorani, F8 umjesto doigravanja

Prvi čovjek Evrolige Žordi Bertomeu rekao je kako u ovoj organizaciji žele da se nastavi takmičenje u Evroligi i Eurokupu, ali da je moguće da će evropska košarka do kraja sezone igrati u novom formatu.

Bertomeu je poručio da će se evropska košarka vratiti onog trenutka kada budu dobili garancije da zdravlje učesnika neće biti ugroženo, prenosi portal Klix.

"Želimo da nastavimo takmičenje, a navijači možda neće moći na utakmice. Takmičenje ćemo nastaviti tek onda kada budemo imali garancije da bilo čije zdravlje neće biti ugroženo. Želimo nastaviti po formatu po kojem igramo, ali istovremeno radimo i na drugim opcijama", rekao je Bertomeu i dodao:

"Možda ćemo morati igrati na jednom terenu sve utakmice i moguće je da se umjesto doigravanja igra F8 u Evroligi."

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније