Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

18. 04. 2020. 18:18 >> 18:33

ZA 25 ODSTO

U NBA privremeno smanjili plate

Najatraktivnija košarkaška liga na svijetu NBA će zbog pandemije korona virusa privremeno smanjiti platu svim svojim igračima.

NBA je na svojoj internet stranici saopštila da će u okviru mjera protiv pandemije koronavirusa od 15. maja plaće igrača biti smanjene za 25 posto.

Navedeno je da je rukovodsvo lige ovu odluku donijelo u dogovoru s Nacionalnom košarkaškom asocijacijom (NBPA).

Igrači će posljednju punu platu dobiti 1. maja, a ovaj novi plan usvojen je kako bi se smanjili gubici timova tokom pandemije koronavirusa.

Ukoliko se sezona bude nastavila, igrači će biti isplaćeni u potpunosti, a u svakom drugom slučaju će timovi zadržati određeni procenat plata igrača.

Procenat će zavisiti od broja utakmica koje su otkazane.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније