Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 04. 2020. 12:16 >> 12:13

ĐORĐIJE PAVIĆEVIĆ

Spremni smo za završnicu, možemo da okupimo ekipu do 10. maja

Predsjednik Košarkaškog kluba Mornar Đorđije Pavićević rekao je da je njegov klub spreman da odigra završnicu ABA lige kroz plej of ili fajnal-for, te da će ugovore sa Amerikancima produžiti do 10. maja.

"Najbolje bi bilo da se odigra plej of i na taj način da riješimo pitanje prvaka. Ako to nije izvodljivo, mi smo spremni i za F4", kazao je Pavićević na klupskim društvenim mrežama.

Na jučerašnjem sastanku predstavnika klubova ABA lige zaključeno je da će se učiniti sve da se sezona završi na terenu.

Kolo prije kraja regularnog toka, Partizan, Budućnost Voli i Crvena zvezda osigurali su plasman u završnicu, dok Mornar, Cedevita Olimpija i Primorska se bore za četvrto mjesto.

"Situacija u kojoj smo se našli je posljedica 'više sile' i u skladu sa tim treba da se ponašamo. Jedan od naših predloga je da se liga proširi na 14 klubova. Tako bi prevazišli problem vezan za ispadanje iz lige. Nažalost, situacija je takva da je teško izvodljivo da se odigraju utakmice 22. kola. Ostaje pitanje redosljeda u vrhu tabele i plasmana u Evroligu, odnosno Evrokup. Mi možemo da imamo na okupu sve igrače do 10. maja. Do tada ću produžiti ugovore sa Nidamom, Pulenom, Vajthedom i Volerom i bićemo spremni za završnicu ABA lige, kakva god bila”, istakao je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније