Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 10. 2013. 12:20   >>  12:30

PRIPREMNE UTAKMICE

Dobre partije Pekovića i Vučevića

NBA klubovi spremaju se za predstojeću sezonu, a trenutno su aktuelni pripremni mečevi. Pekovićeva Minesta ostvarila je pobjedu na gostovanju, dok je Vučevićev Orlando poražen u Nju Orleansu.

Minesota je bila bolja od Toronta 101:89. Nikola Peković je je ubacio 12 poena i upisao osam skokova, a najbolji na parketu bio je Lav sa 20 poena. Dva dana ranije, Peković je protiv moskovskog CSKA imao učinak od osam poena.

Nju Orleans je slavio u Orlandu 99:95 na krilima 29 poena Dejvisa. Crnogorski centar Nikola Vučević pružio je dobru partiju. Meč je završio sa 17 poena i devet skokova.

San Antonio i CSKA odigrali su zanimljiv meč, slavio je NBA tim poslije produžetka 95:93.

NBA, predsezona:

Toronto – Minesota 89:101
Orlando – Nju Orleans 95:99
Boston – Njujork 102:103
Memfis – Dalas 90:95
San Antonio – CSKA 95:93
Portland – Finiks 98:104

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније