Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

11. 10. 2013. 16:41 >> 16:41

ZAPELI ZA DATUM

Novinari iznervirali Kobija

Cijela košarkaška javnost čeka povratak Kobija Brajanta na teren poslije operacije Ahilove tetive i problema sa koljenom. Ne prođe niti jedan dan, a da ga novinari ne pitaju kada će ponovo na parket.

Zvijezdi Los Anđeles Lejkersa je međutim dosadilo da na isto pitanje danima daje isti odgovor, pa je “odbrusio“ novinarima.

“Stvarno postajete dosadni i smiješni. Zašto ste toliko zapeli za datum? Kada budem spreman, biću spreman“,  rekao je Brajant, prenose američki mediji.

Kobi je 12. aprila povrijedio Ahilovu tetivu, a prognoze su bile da će van terena biti od šest do devet mjeseci.

I pored najava mediji malo sumnjaju da će biti spreman za 29. oktobar i duel sa LA Klipersima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније