Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina, Objavila: J.B.Č. ]

28. 05. 2020. 19:37   >>  19:34

ZBOG PANDEMIJE

Odgođena inauguracija klase 2020 u Kuću slavnih

Svečana ceremonija prijema klase 2020 u košarkašku Kuću slavnih u Springfildu odgođena je za sljedeću godinu zbog pandemije koronavirusa.

Inauguracija klase 2020 bila je planirana za 29. avgust, spekulisalo se da će biti pomjerena za oktobar, ali je od danas i zvanično odgođena za narednu godinu.

Predsjednik Kuće slavnih, Džeri Kolanđelo kazao je da se definitivno otkazuje slavlje ove godine.

"Održavanje ceremonije nije moguće zbog trenutne situacije sa koronavirusom. Svečanost će biti u prvom tromjesečju sljedeće godine. Odbor ce se sastati za nekoliko sedmica i razmotriće sve mogućnosti," rekao je Kolanđelo za ESPN.

U klasu 2020 izabrani su tragično nastaradali Kobi Brajant, čuveni centri Tim Dankan i Kevin Garnet, igrač i trener Rudi Tomljanović, Edi Saton, Tamika Kečing, Kim Malki i Barbara Stivens i preminuli generalni sekretar FIBA Patrik Bauman.

"Klasa 2020 veoma je posebna i zaslužuje svoje slavlje", zaključio je Kolanđelo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније