Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Pobjeda, Objavila: R.B. ]

02. 06. 2020. 10:22 >> 10:20

BUDUĆNOST VOLI

Domaći igrači prioritet "plavih"

Višečasovna sjednica Upravnog odbora najvećeg crnogorskog košarkaškog kluba završena je oko ponoći u noći između ponedjeljka i utorka. Ključni zaključak je da ambicije ostaju nepromijenjene - prioriter kluba biće napredak i razvoj domaćih igrača.

Jedan od najboljih ABA ligaša i u sezoni pred nama ciljaće visok plasman. Iz kluba se navodi, da će se Budućnost i u narednoj sezoni truditi, da po kvalitetu bude među prvih pet timova i da iz drugog plana čeka svoju šansu, kao što je to bila strategija i prethodne sezone.

Crnogorci će biti jaka osnova tima - skoro sve reprezentativci.

"Imamo deset igrača koji su kandidati za prvi tim: Kobs, Ivanović, Popović, Žugić, Šehović, Drobnjak, Starovlah, Ilić, Danilo i Zoran Nikolić. Najveći akcenat je na mlađim selekcijama, razvojnom timu i mlađim selekcijama Studentskog centra, kao i popularisanju i razvoju košarke u Crnoj Gori. Plan Budućnost Volija je da kroz učešće razvojnog tima u ABA ligi i kroz takmičarsku sezonu obezbjedi gro crnogorskih kvalitetnih igrača", navodi se u saopštenju Budućnost Volija.

Nakon ove sjednice, skoro izvjesno je da Petar Mijović ima podršku da i dalje bude prvi trener. Selekcija ekipe za sezonu pred nama, analiza potencijalnih pojačanja - sve je to u fokusu rada uprave i stručnog štaba ovih dana.

"Cilj je da se u narednih 15 dana obavi razgovor sa stručnim štabom oko planova i strategije. Potrebno je da se nađe najbolje rješenje kada je u pitanju stručni štab prvog tima Budućnost Volija i razvojnog tima Studentski centar, kako bi se u naredne tri godine realizovao plan razvojnog centra u sklopu Budućnost Volija s posebnim fokusom na nove naraštaje i razvoj talentovanih mladih igrača", piše u saopštenju kluba.

Prvi tim Budućnost Volija u programu je žestokog rada na treninzima u Podgorici, makar do treće sedmice juna, iako su sva takmičenja završena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније