Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

08. 06. 2020. 13:29 >> 13:58

SMJENA NA KLUPI

Šakota više nije trener Zvezde, mijenja ga Obradović?

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je danas da Dragan Šakota više neće biti trener prvog tima.

"Došao je u jednom od najtežih perioda s kojim smo se susreli u Crvenoj zvezdi. Nije bilo lako, bilo je puno problema. Uspjeli smo da podignemo ekipu. Potpuno sam siguran da bi Zvezda uzela dva trofeja jer smo počeli da rastemo u formi. U Evroligi smo imali sasvim zadovoljavajući rezultat i sasvim dobar raspored. Žao mi je što dolazi do ovog rastanka", rekao je predsjednik kluba Nebojša Čović na konferenciji za novinare.

Šakota je Zvezdu preuzeo u novembru umesto Andrije Gavrilovića, koji je bio prinudno rješenje poslije odlaska Milana Tomića.

"Jedan broj trenera tada nije htio, a možda sada hoće. Jedan broj trenera je bio pod ugovorom, a jedan broj se plašio da u takvoj situaciji dodje u Zvezdu. Šakota kao jedan od naših najiskusnijih trenera je prihvatio dosta težak i nezahvalan posao i napravili smo dobar rezultat, sanirali određene probleme u ekipi, u dosta neobičnoj sezoni u kojoj smo u prelaznom roku podigli očekivanja navijačima veoma visoko, da li realno ili nerealno...", kazao je Čović.

Srpski mediji već su objavili ko će preuzeti klupu crveno-bijelih. Košarkaški menadžer Miško Ražnatović otkrio je da se trener Saša Obradović nalazi u Beogradu gdje bi danas trebao obaviti završne pregovore s Zvezda i uskoro preuzeti klub iz Beograda, javio je B92.

Čović nije danas rekao ko će biti novi trener.

"Kada budemo završili, imaćemo promociju. Za sada čitam i ja po medijima šta se događa, doputovao ovaj, otputovao onaj. Dok ja radim ovaj posao, Zvezda neće mijenjati, biće samo kada mi objavimo, i oko igrača i oko trenera. Sve ostalo su medijska nagađanja. Razumem da i one povremeno idu u onom domenu 'evo mi smo prvi pogodili'", rekao je Čović novinarima.

Zvezda će i naredne sezone igrati Evroligu, a pored tog takmiečenja, prekinuta je i ABA liga, dok je Superliga Srbije otkazana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније