Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ b92.net ]

30. 06. 2020. 11:02   >>  11:01

MJESEC PRED NASTAVAK

Još dva NBA igrača imaju koronavirus

Dva košarkaša Bruklina, centar Diandre Džordan i bek Spenser Dinvidi, saznala su da imaju koronavirus mjesec dana pred nastavak NBA lige.

Iskusni Džordan je objavio da sigurno neće otići na završni turnir u Orlandu, iako do tada više neće imati koronavirus.

"Saznao sam sinoć i danas sam potvrdio da imam pozitivan test na koronavirus od kada sam se vratio na teritoriju svog tržišta (Bruklin). Zbog toga neću biti u Orlandu po nastavku sezone", naveo je Džordan.

Što se tiče Dinvidija on želi da igra, ali je zabrinut pošto je pokazao određene simptome, za razliku od maltene svih sportista.

"Da budem jasan ja nijesam odustao od igranja i želim to da uradim. Nažalost, ja sam jedan od onih slučajeva sa raznim simptomima", naveo je Dinvidi.

Ukoliko je bude imao, Dinvidi želi da iskoristi priliku i da prezime na dresu promijeni u "trillion" (bilion) čime će, uz broj 26, istaći javni dug SAD.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније