Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio. O.Z. ]

02. 07. 2020. 09:47   >>  09:46

KLUB POTVRDIO

Zvanično: Mitrović ponovo na klupi Monaka

Crnogorski košarkaški trener Zvezdan Mitrović vratio se u ekipu Monaka.

Mitrović, koji je dvije godine bio i selektor reprezentacije Crne Gore, došao u centar pažnje pošto se na loš način rastao od Asvela, a cio slučaj će završiti i na sudu. Uprkos tome, pronašao je novi angažman i ponovo će sjesti na klupu ekipe iz Kneževine.

U posljednjih pet godina je dosta radio u Francuskoj, pošto je bio u Monaku od 2015. do 2018. godine, pa u ASVEL–u i sada se vratio u Monako.

Mitrović je prema pisanjima medija imao ponudu beogradskog Partizana, ali se ipak odlučio da ostane u Francuskoj i vrati se u Monako, gdje je mjesto trenera ostalo upražnjeno kada je Saša Obradović napustio tim i došao u Crvenu zvezdu.

Vijest o dolasku novog trenera u Monako potvrdio je i klub, a Mitrović kaže da je srećan što se vratio.

“Povratak me raduje, ovde se osećam kao kod kuće. Navijači, menadžment i ostali saradnici su imali sjajan odnos sa mnom tokom prvog trogodišnjeg mandata ovde i vjerujem da će i sada biti tako. Tim je snažan i ambiciozan i to je privilegija za svakog trenera. Naš fokus je da sagradimo kompetitivan tim, znamo kakav budžet imamo posle krize koja je pogodila sve i učinićemo sve u našoj moći da uspijemo u našim namjerama”, rekao je Mitrović.

On se trenerskim poslom bavi od 1992. godine, pet sezona je proveo kao pomoćni trener u Budućnosti, a kao šef stručnog štaba pored podgoričkog kluba vodio je ekipe Himika, Krivbasa, Budiveljnika, Azovmaša i Asvela.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније