Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

02. 07. 2020. 17:54 >> 17:51

VUČEVIĆ

Nikada nijesam ni razmišljao da ne igram

U Orlandu koji će biti domaćin završnice NBA sezone, iz dana u dan je sve složenija epidemiološka situacija, ali naš košarkaš Nikola Vučević vjeruje da nema mnogo razloga za brigu.

“Pričao sam sa igračima koji dolaze iz regije odakle sam i ja - Srbije, Hrvatske - i niko mi nije spomenuo da je zabrinut. Bićemo u Orlandu, ali prilično zatvoreni od ostatka svijeta, mislim nema mnogo razloga za brigu", kazao je Vučević. Nijesmo kao turisti, sve organizuje NBA. Jeste drugačije, ali pitanja su uglavnom šta da ponesem sa sobom ili šta da radim tamo?", kazao je as Orlanda.

Florida je u nedjelju zabilježila preko 40 000 slučajeva koronavirusa.

"Nikada nijesam ni razmišljao da ne igram. Pričamo o NBA ligi. To je jedna od najboljih organizacija na svijetu, ne samo u sportskom svijetu, već uopšte.Ostaćemo dugo, možda sedam, osam, devet, deset sedmica... Možda i plej-of... Biće veoma toplo... Takođe, moram da nađem način da ispunim vrijeme - knjigama, video igricama, filmovima... Pakovaću se nekoliko dana, da ne bih ništa zaboravio", zaključio je Vučević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније