Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 07. 2020. 14:50   >>  14:45

ZADOVOLJAN ŽRIJEBOM

Mijović: Top 16 imperativ

Trener Budućnost Volija Petar Mijović bio je zadovoljan žrijebom za Evrokup. On je najavio da je imperativ za njegov tim da se plasira u drugu fazu.

Žrijeb je Budućnsot smjestio u grupu B sa Unikahom, iMakabi Rišon Lecionom, Brešom, Ulmom i Bulonj Metropolitansom.

"Sigurno da možemo da budemo zadovoljni grupom i da budemo optimistični. Kad završimo sklapanje tima, možemo da budemo konkurentni u ispunjavanju osnovnog cilja, a to je prolaz u narednu fazu, što se nakon slabijeg prošlogodišnjeg nastupa nameće kao imperativ", rekao je Mijović.

Strateg Podgoričana, međutim, ističe da u Evrokupu nema loših ekipa.

"Unikaha je glavni favorit, a ostalih pet ekipa su dosta izjednačene i tražiće šansu za prolaz. Za bilo kakvu konkretniju analizu je potrebno da svi učesnici kompletiraju timove. Loših ekipa u Evrokupu nema. Breša je bila bolje plasirana od Armanija u prvenstvu Italije i dugo godina je u Top 16 fazi Evrokupa, Ulm je igrao polufinale Bundeslige, to garantuje ozbiljnu borbu. Moramo u svih 10 utakmica prve faze da budemo na maksimumu, kako bismo se plasirali u drugi krug, što je, ponavljam, imperativ. Nadam se da ćemo vrlo brzo riješiti određene stvari vezane za roster i spremni dočekati početak takmičenja 31. septembra ", kazao je Mijović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније