Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

16. 07. 2020. 15:10 >> 19:14

NOVI SUKOB

ABA liga: Partizan spriječio imenovanje Toškovića

Košarkaški klub Partizan nije dozvolio da se Zoran Tošković postavi za predsedavajućeg ABA lige, epilog je današnje Skupštine koja je trajala preko šest sati. Partizan nije želio njegovo imenovanje, jer je predstavnik FMP-a, ali i Crvene zvezde u Košarkaškom savezu Beograda.

 

Odlučeno je da se nova Skupština održi u što skorijem roku.

Partizan je nedavno zatražio da se FMP izbaci iz ABA lige zbog sukoba interesa, pošto se Nebojša Čović nalazi na čelu dva kluba iz tog takmičenja - Crvene zvezde i kluba iz Železnika.

Partizan je tada naveo da postoje nedvosmisleni dokazi za to, iako tako nije na papiru.

Na sljedećoj Skupštini to će biti jedna od tema, kao i sudbina lige, početak takmičenja i izbor komesara za suđenje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније