Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: Portal Pobjeda, Objavila: M.M.Lj. ]

21. 07. 2020. 08:58   >>  08:56

346 TESTIRANIH

Bez novozaraženih u NBA

Čak 346 košarkaša testirano je na korona virus u kompleksu završnice NBA lige u Orlandu - i niko nije bio pozitivan u posljednjem krugu testiranja.

Čelnici takmičenja su saopštili, da je to izuzetno dobar znak - da stroge mjere sprovedene u kompleksu Diznilenda, gdje borave sve ekipe, zaista donose rezultate.

Prethodno, na testiranjima do 13. jula, od 322 igrača dvojica su bila pozitivna. Očekuje se da će do početka takmičenja, 30. jula na istom mjestu, svi koji su prethodno bili zaraženi a planiraju da igraju već biti oporavljeni i sa dozvolom da nastupaju.

Od 22. do 28. jula sve ekipe će odigrati po tri pripremne utakmice uoči prvih zvaničnih mečeva. Četvrtine u pripremnim mečevima trajaće po deset minuta, a igrači neće biti u obavezi da nose zvaničnu opremu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније