Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

24. 07. 2020. 22:17 >> 22:12

KOŠARKAŠKE UTAKMICE

Kina se sprema za povratak navijača

Kineska košarkaška liga dozvoliće za vikend ograničenom broju gledalaca da prisustvuje utakmicama, prije nego što 31. jula bude potpuno otvorena za navijače.

 

Pravo da gledaju utakmicu u nedjelju imaće medicinski radnici, nastavnici, policajci i službenici javne bezbjednosti, saopštio je Košarkaški savez Kine.

Košarkška liga je u Kini nastavljena prošlog mjeseca pred praznim tribinama, nakon duge pauze zbog pandemije korona virusa.

Stariji od 12 godina će od 31. jula moći da uđu na stadion u gradu Ćingdao, gdje će se igrati utakmice plej-ofa.

Navijači će moći da kupe ulaznice samo uz negativni rezulat na korona virus, ne stariji od 48 sati.

Na tribinama će morati da se poštuje fizička distanca, a gledaoci će moći da nose maske, uz obavezno mjerenje temperature prije ulaska na stadion.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније