Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio. O.Z.

05. 08. 2020. 13:46   >>  13:48

DVA TURNIRA

Evroliga: Predsezona u Valensiji i Kaunasu

Uprava Evrolige je u srijedu objavila da će tokom septembra biti održana dva turnira pod njenim okriljem. Biće to prvi put za Evroliga zvanično organizuje predsezonu koja nosi naziv "We're back" odnosno "Vratili smo se".

Predsezona pod nazivom, vratili smo se će biti odigrana u dva grada u toku septembra i biće to pripremni turniri pred početak Evrolige 1. okotbra, piše Sport klub.

Prvi turnir je u Kaunasu od 12. do 13. septembra gdje će gosti Žalgirisu biti Armani, Panatinaikos i ekipa Anadolu Efesa. Odmah potom, od 15. do 16. septembra će se igrati u Valensiji, a istoimeni evroligaš će ugostiti Bajern, Asvel i Olimpijakos.

"Znamo koliko je našim posvećenim navijačima falila Evroliga. I Evroligi su nedostajali navijači. Predsezona ne samo što će svima skratiti čekanje već će igračima, stručnim štabovima, timovima i nama kao ligi dati priliku da se pripremimo za zvanične utkamice u oktobru. Svi pobjeđuju sa ova dva turnira", rekao je prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu.

Oba turnira će biti po principu polufinala i finala, igraće se i utakmice za treće mjesto tako da će svaki tim odigrati po dvije utakmice, navodi Sport klub

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније