Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

06. 08. 2020. 23:05   >>  23:09

NBA LIGA

Kingsi bolji od Nju Orleansa, rekord Bogdanovića

Košarkaši Sakramenta pobijedili su večeras ekipu Nju Orleansa sa 140:125 i tako prekinuli niz od tri poraza u NBA "mjehuru" u Orlandu.

Kingse je do pobjede predvodio Bogdan Bogdanović koji je za 37 minuta na terenu ubacio 35 poena, što je njegov rekord u NBA ligi. On je upisao i četiri skoka, tri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Diaron Foks je dodao 30 poena, Herison Barns 22, dok je Nemanja Bjelica meč završio sa 11 poena, četiri skoka i tri asistencije.

U redovima Nju Orleansa najbolji su bili Brendon Ingram i Zajon Vilijamson sa po 24 postignuta poena, Džej Džej Redik je ubacio 18, a Džru Holidej 17 poena.

Sakramento je upisao 29. pobjedu u sezoni i nalazi se na 12. mjestu na Zapadu, dok je Nju Orleans poziciju ispod sa istim skorom - 29/39.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније