Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

08. 08. 2020. 22:50   >>  22:50

NBA LIGA SAOPŠTILA

Adetokunbo, Džejms i Harden kandidati za MVP titulu

Prošlogodišnji najkorisniji igrač NBA lige, košarkaš Milvokija Janis Adetokunbo i ove godine je kandidat za MVP priznanje, a konkurenti su mu zvijezde Los Anđeles Lejkersa i Hjustona, Lebron Džejms i Džejms Hadren.

NBA liga objavila je danas kandidate za šest individualnih priznanja, a svakako će najzanimljivija biti borba za MVP nagradu.

Džejms bi mogao da se pridruži Karimu Abdulu Džabaru, Majkl Džordanu i Bilu Raselu kao jedinim košarkašima koji su MVP nagradu osvojili pet puta.

Adetokunbo bi mogao da postane 12. košarkaš koji je ovo priznanje dobio dvije sezone zaredom, dok se Harden takmiči za svoj drugi MVP trofej u posljednje tri godine.

Adetokunbo ima šanse da osvoji i nagradu za najboljeg defanzivnog igrača pošto je kandidovan i u toj katergoriji zajedno sa Rudijem Goberom i Entonijem Dejvisom. Gober bi ovo priznanje mogao da osvoji i treću godinu zaredom.

Luka Dončić, Bam Adebajo i Brendon Ingram su kandidati u kategoriji igrača koji je najviše napredovao, dok se u kategoriji najboljeg šestog igrača za priznanje bore Montrez Harel, Denis Šruder i Lu Vilijams.

Kandidati u kategoriji ruki godine su Dža Morant, Zajon Vilijamson i Kendrik Nan.

Treneri Milvokija Majk Budenholzer, Oklahome Bili Donovan i Toronta Nik Nurs kandidati su za najboljeg trenera u NBA ligi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније