Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta, objavila B. B. ]

10. 08. 2020. 09:24   >>  09:26

NBA LIGA

Kingsi 14. sezonu zaredom bez plej-ofa

Košarkaši Sakramenta i 14. sezonu zaredom neće igrati u plej-ofu NBA lige, pošto su u noći izmedju nedjelje i ponedjeljka izgubili od Hjustona, dok je Portland pobijedio Filadelfiju.

Kingsi su izgubili od Hjustona sa 129:112, što je peti poraz tog kluba u NBA "mjehuru", dok je Portland bio bolji od Filadelfije sa 124:121 i tako zadržao šanse u borbi za osmo mjesto na Zapadu.

Hjuston, koji je ponovo igrao bez Rasela Vestbruka, do pobjede je vodio Ostin Rivers koji je sa 41 poenom ostvario rekord karijere, dok je Džejms Harden dodao 32. U poraženom timu najbolji je bio Diaron Foks sa 26 poena, Bogdan Bogdanović je ubacio 13, a Nemanja Bjelica samo tri poena.

Portland je do važne pobjede protiv Filadelfije predvodio sjajni Demijan Lilard koji je meč završio sa 51 poenom.

Filadelfija, koja je već obezbijedila plej-of, na ovom meču izgubila je mnogo više od utakmice, pošto je Džoel Embid teren napustio još u prvoj četvrtini zbog povrede.

Košarkaši Bruklina slavili su protiv Los Anđeles klipersa sa 129:120 i tako obezbijedili sedmu poziciju na Istoku i duel protiv Toronta u prvoj rundi plej-ofa.

Karis LeVert je bio najbolji u pobjedničkom timu sa 27 poena i 13 skokova, dok Klipersima nije pomoglo ni 39 poena Kavaja Lenarda.

San Antonio pobijedio je Nju Orleans sa 122:113 u direktnom duelu ekipa koje su se borile za opstanak u trci za plej-of. Najefikasniji u redovima San Antonija bio je Demar Derozan sa 27 poena, dok je na drugoj strani najbolji bio Džej Džej Redik sa 31.

San Antonio je deseti na Zapadu sa 31/38, odnosno ima dvije pobjede manje od Memfisa, dok je Nju Orleans na 12. poziciji sa skorom 30/40.

Košarkaši Bostona pobijedili su Orlando poslije produžetka sa 122:119 za treći uzastopni trijumf u "mjehuru", Toronto je slavio protiv Memfisa sa 108:99, dok je Oklahoma bila bolja od Vašingtona sa 121:103.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније