Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ B92, objavila B.B. ]

12. 08. 2020. 08:30 >> 08:39

NBA

Kingsi pobijedili Nju Orleans Pelikanse

Košarkaši Sakramento Kingsa pobijedili su rezultatom 112:106.

Kingsi su upisali tek drugi trijumf poslije sedam odigranih mečeva – i to opet protiv Pelikansa.

Podsjetimo, obje ekipe su ostale bez šansi za plasmanom u plej-of.

Odlične partije igrali su srpski igrači. Bogdan Bogdanović je imao 16 poena (7/10), šest skokova i sedam asistencija, a Nemanja Bjelica 13 poena, pet skokova i dva uspešna dodavanja.

U prvom poluvremenu postignut je veliki broj poena, ali ni jedna ekipa nije uspjela da stvori značajniju prednost.

To je u trećoj četvrtini pošlo od ruke Kingsima, koji su vrlo lako došli do +13, a Pelikansi nijesu uspjeli da značajnije zakomplikuju situaciju sve do kraja meča.

Pored Srba u ekipi Sakramenta su se istakli Herison Barns sa 25 poena i osam skokova i Heri Džajls sa 12 poena i 11 uhvaćenih lopti. Dieron Foks nije igrao.

Na drugoj strani rezervista Džalil Okafor je imao 21 poen, Frenk Džekson 18, a Lonzo Bol 16. Nisu igrali ni Brendon Ingram, ni Zajon Vilijamson, ni Džru Holidej, ni Džej Džej Redik.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније