Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Pobjeda, Objavila: M.M.Lj. ]

21. 08. 2020. 09:22   >>  09:25 1

VUČEVIĆ NAKON PORAZA

"Orlando ne odustaje"

Nikola Vučević je kazao da Orlando neće izgubiti elan, govoreći za američke medije nakon poraza 111:96 u duelu od prvog favorita za NBA titulu Milvokija u drum meču plej-of serije Istočne konferencije.

 

Baranin je blistao sa 32 poena i deset skokova, ali ga rotacija tima sa Floride nije na najbolji način ispratila...

“Osjećamo se dobro. Da nam je neko ponudio 1-1 nakon dva meča, na primjer u normalnim uslovima igranja plej-of serije u Milvokiju, kući bi putovali srećni. U dobroj smo poziciji... Pokazali smo da možemo igrati vrlo dobro protiv njih”, rekao je Vučević.

Orlando je nakon poluvremena imao 21 poen deficita, odbrana Milvokija bila je vrhunska.

“Napravili smo mnogo grešaka u ovom meču, pa smo ipak u posljednjoj četvrtini imali dobru reakciju, čak i šansu za preokret. Ono su veliki tim. Biće sve bolji kako serija odmiče. Moramo u svaki meč ući makar jednako žestoko kao oni. Ove dvije utakmice donijele su nam više vjere, nego što smo imali uoči plej-ofa”, poručio je Vučević.

Treći meč prve runde plej-ofa ovih rivala na programu je u subotu od 19 časova po našem vremenu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније