Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 09. 2020. 07:55 >> 07:55

NBA PLEJ-OF

Klipersi na pragu istorijskog uspjeha

Los Angeles Klipersi su stigli nadomak istorijskog uspjeha pobjedom nad Denver Nagetsima kojom su poveli sa 3-1 u polufinalu Zapadne konferencije.

Klipersi su slavili rezultatom 96:85 i na taj način upisali treću pobjedu u seriji.

Kavhi Leonard je briljirao i za samo jednu asistenciju mu je izmakao tripl-dabl učinak. On je susret završio sa 30 poena, 11 skokova i 9 asistencija i bio je nerješiva enigma za Nagetse.

U redovima Denvera ponovo je najbolji bio Nikola Jokić sa 26 poena, 11 skokova i 6 asistencija, ali nije imao raspoloženih saigrača.

Klipersima sada treba još samo jedna pobjeda kako bi ušli u konferencijsko finale i na taj način ispisali klupsku istoriju. Do sada im je najbolji plasman u plej-ofu bilo polufinale Zapada do kojeg su dolazili osam puta.

Kao što se i očekivalo, bilo je veoma zanimljivo i u drugom sinoćnjem meču u kojem su se sastali Boston Seltiksi i Toronto Raptorsi.

Šesti susret ove dvije ekipe u ovogodišnjem plej-ofu donio je čak dva produžetka a na kraju je slavio Toronto rezultatom 125:122 i poravnao rezultat na 3-3 u seriji.

Toronto je do pobjede vodio Kajl Lory sa 33 poena, 8 skokova i 6 asistencija, dok je na drugoj strani najbolji bio Džajson Tatum sa 29 poena 14 skokova i 9 asistencija.

Pobjednik sedmog meča ući će u finale Istoka gdje će igrati protiv Majami Hita.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније