Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

25. 09. 2020. 08:30 >> 08:34

NBA

Denver ponovo na 1:3

Košarkaši Los Andjeles lejkersa poveli su protiv Denvera sa 3:1 u finalu Zapadne konferencije NBA lige, pošto su prošle noći pobijedili sa 114:108.

Lejkersi su tokom gotovo cijelog meča bili u vođstvu, a zahvaljući raspoloženom Entoniju Dejvisu imali su i dvocifrenu prednost. Nagetsi su se vraćali, u finišu meča prišli su na samo tri poena zaostatka, ali su Lejkersi odbili svaki njihov napad.

Pred Nagetsima je sada još jedan težak zadatak i pokušaj da naprave još jedno čudo i vrate se poslije 1:3. Na drugoj strani, Lejkersi će se u narednom meču boriti za svoje prvo veliko finale od 2010. godine.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Dejvis sa 34 poena, Lebron Džejms je dodao 26, dok je Dvajt Hauard ubacio 12 poena uz 11 skokova.

U redovima Denvera najbolji je bio Džamal Marej sa 32 poena, dok je Džeremi Grant postigao 17. Nikola Jokić je ovaj meč završio sa "samo" 16 poena, sedam skokova, četiri asistencije i dvije ukradene lopte.

Naredni, peti meč ove serije na programu je u noći između subote i nedjelje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније