Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

12. 10. 2020. 11:45   >>  11:45

BATLER

"Nijesam ispunio svoj dio dogovora"

Košarkaš Majamija Džimi Batler rekao je da nije ispunio obećanje koje je dao predsjedniku kluba i treneru i istakao da će sljedeće godine ponovo probati da osvoji šampionski prsten.

"Ovo je tim tražio od mene, ovo je organizacija tražila od mene. Rekao sam im da ću im osvojiti titulu i nijesam ispunio svoj dio dogovora, pa to znači da to moram da uradim sljedeće godine", rekao je Batler.

Majami je prošle noći izgubio od Los Anđeles Lejkersa sa 106:93 u šestoj utakmici velikog finala NBA lige.

"Rekao sam treneru Petu, treneru Spou da sam ovdje da osvojim titulu. Nijesam uradio svoj posao, idem dalje, moram da ispunim svoj dio dogovora", rekao je Batler.

Batler je u utakmicama plej-ofa prosječno bilježio 22,8 poena, 6,5 skokova i šest asistencija, uključujući i tripl-dabl u trećoj i petoj utakmici finala.

"Ovdje pripadam. To je ono što me raduje, što mi stavlja osmjeh na lice. Volio bih da sam osvojio titulu za grad, svoje saigrače, organizaciju, ali i dalje mi je drago zbog onoga što se dogodilo", rekao je Batler.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније