Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: O.Z.

13. 10. 2020. 16:50 >> 16:49

PROBLEMI SA KORONOM

Pozitivni slučajevi u Unikahi pred meč protiv Budućnosti

Košarkaški klub Unikaha, uoči duela protiv Budućnosti Voli, saopštio je da je jedan njihov igrač pozitivan na koronavirus.

"Nakon najnovijih rundi testova izvršenih u timu, jedan igrač je bio pozitivan na COVID-19, dok je ostatak tima bio negativan", navodi se na sajtu špankog kluba.

Kako se navodi, novo testiranje biće obavljeno prije utakmice protiv Budućnosti Voli, koja je na programu sjutra.

Po propisima Evrolige za ovu sezonu, a u vezi sa korona virusom, najmanje je potrebno osam igrača kako bi ekipa nastupila.

Podsjetimo, oodgorički tim u prva dva kola slavio je protiv Breše 93:81 i francuskog Bulonj Metropolitana 89:83.

Unikaha je nakon startnog trijumfa protiv francuskog predstavnika 96:88, u drugom kolu izgubila u Baru od Mornara 90:80.

Već je saopšteno da se neće odigrati jedna utakmica Eurokupa koja je planirana za srijedu. Riječ je o meču između košarkaša Venecije i Burža, pošto je registrovano više pozitivnih slučajeva koronavirusa u redovima francuskog tima

Ekipa Burža ima više zaraženih igrača i nije u mogućnosti da nastupi u utakmici sa osam igrača.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније