Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 10. 2020. 10:22   >>  11:40

ABA LIGA

Ivanović MVP 3. kola

Košarkaš Budućnost Volija, Nikola Ivanović najkorisniji je igrač trećeg kola ABA lige, objavljeno je na zvaničnom sajtu tog takmičenja.

Ivanović je pobjedu Budućnosti protiv čačanskog Borca (86:83) doprinio sa 27 poena, pet asistencija, dva skoka i dvije ukradene lope za 30 minuta igre.

Njegov indeks korisnosti u tom meču bio je 32.

Plejmejker podgoričkog tima ujedno i je najbolji poenter kola.

U trećem kolu istakali su se još Dominik Žilber iz Zadara kao najbolji skakač (13 skokova), Filip Čović iz FMP-a kao najbolji asistent (devet dodavanja), dok je nabolji "kradljivac lopti" Entoni Klemons iz Igokee (četiri ukradene lopte).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније