Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

23. 10. 2020. 17:18 >> 17:17

NA ZAHTJEV NJEMAČKOG KLUBA

Odgođena utakmica Milana i Albe

Utakmica šestog kola košarkaške Evrolige između Milana i Albe, koja je trebalo da se igra narednog petka, odgođena je danas na zahtjev njemačkog kluba.

Alba je zatražila odgađanje utakmice pošto zbog lokalnih pravila o karantinu nema na raspolaganju osmoricu igrača potrebnih za utakmicu.

Njemački klub je ranije ove nedjelje saopštio da su šestorica igrača tog kluba pozitivna na korona virus.

Po izmijenjenim pravilima Evrolige, utakmica se može odgađati maksimalno tri puta, ako ima slobodnih termina. Evroliga je navela da će u saradnji sa oba tima tražiti najbolje opcije za novi datum odigravanja utakmice.

Zbog korona virusa i izolacije, Alba i Milan nijesu odigrali ni utakmice petog kola Evrolige. Njemački tim nije igrao utakmicu protiv Baskonije, dok je zbog korona virusa u Zenitu odgođen meč tog kluba protiv Milana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније