Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 10. 2020. 22:29   >>  22:28

"ZASLUŽENA POBJEDA MORNARA"

Mijović: Podbacili smo u odbrani

Trener Budućnost Volija Petar Mijović rekao je da je njegova ekipa podbacila u odbrani i da je to odlučilo pobjednika u derbiju sa Mornarom.

"Mornar je potpuno zaslužio da pobijedi. Upozorovao sam od utakmice sa FMP-om na probleme koje Mornar ima sa koronom, da će to da bude ekstra motivacija. To sam znao, ali to nijesam uspio u dovoljnoj mjeri da prenesem na ekipi. Mornar je odigrao kako sam očekivao, zbog svih tih ljudi koji fale iz igračkog kadra, predsjednika koji radi dosta dobrih stvari za njih. Uveo je utakmicu u ritam koji mu odgovara, da individualnim rješenjima napadne tačke u našoj bekovskoj liniji. Kao što naše tri ili četiri pobjede na jednu loptu ne doživljavam kao slučajne, tako ni ovaj poraz nije slučajan. Posljednja lopta je ušla, Mornar je zasluženo dobio, a nama ostaju određeni problemi koji su evidentni, posebno u odbrani. Daleko je to od onoga što smo radili na početku", kazao je Mijović.

Pobjeda Mornara je zaslužena, istakao je mladi stručnjak.

"Morali smo utakmicu drugačije da odigramo u fazi odbrane, morali smo da u tranziciji imamo mnogo više poena. Rival je imao manju rotaciju, morali smo da trčimo mnogo više, ali nijesmo branili ništa. Mornar je mnogo manje pomagao sa Danila, nismo uspijevali da ga nađemo gdje najjači, a to su otvoreni šutevi, dok je Kobs promašio nekoliko skroz otvorenih, kao i neke koje je sam dobro iskreirao" naglasio je Mijović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније