Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 10. 2020. 22:47 >> 22:46

ŠĆEPANOVIĆ POD PRITISKOM

Loše izdanje Partizana, treći poraz u Eurokupu

Košarkaši Partizana izgubili su večeras u Beogradu od Burga sa 76:89, u utakmici petog kola Grupe A Eurokupa.

Partizan poslije pet odigranih utakmica ima dvije pobjede i tri poraza, dok francuski tim iz tri meča ima dvije pobjede i poraz.

Najefikasniji u redovima Partizana bio je Nemanja Gordić sa 15 poena, poen manje ubacio je Markus Pejdž, Erik Mika je postigao 12, a Kodi Miler-Mekintajer deset poena.

Burg su do pobjede vodili Pjer Pelos sa 28 i Danilo Anđušić sa 23 poena, dok je Alen Omić dodao deset.

Crno-bijeli su veoma loše odigrali prvo poluvrijeme, vjerovatno i najgore ove sezone.

Burg je vrlo brzo stigao do prve dvocifrene prednosti (6:16), u finišu druge četvrtine imao je plus 19, a u trećem periodu i 21 poen prednosti.

Domaći tim je u posljednjoj dionici prišao na 11 poena zaostatka, ali je i propustio nekoliko prilika da još više smanji prednost Burga koji je bez većih problema priveo meč kraju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније