Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

31. 10. 2020. 22:41 >> 22:41

IGOKEA U SERIJI

Partizan pao u Laktašima poslije produžetka

Košarkaši Partizana izgubili su večeras u gostima od Igokee poslije produžetka sa 90:84, u utakmici petog kola ABA lige. Partizan je doživio i treći poraz u regionalnom takmičenju, dok je Igokea vezala četiri pobjede u nizu.

Najefikasniji u redovima crno-bijelih bili su Nemanja Gordić sa 19 i Rade Zagorac sa 17 poena.

Igokeu je do pobjede vodio Džeki Karmajkl sa 27 poena, 17 je dodao Antabija Voler, dok je Entoni Klemons ubacio 14 poena uz 11 asistencija.

Partizan je bolje počeo meč i poveo je sa 2:9, ali je Igokea, koja je poslije samo minut i 31 sekunde ostala bez trenera pošto je Dragan Bajić dobio isključen, uzvratila serijom 14:2.

Domaći tim je u drugoj dionici stigao i do dvocifrenog vođstva (31:21), ali se Partizan zahvaljujući Zagorcu vratio u meč, pa je na poluvremenu imao zaostatak od samo dva poena (45:43).

Poslije serije grešaka na obje strane na početku treće četvrine, ekipe su se smjenjivale u vođstvu da bi Igokea u posljednju dionicu ušla sa četiri poena prednosti.

Igokea je nakon poena Klemonsa stigla do plus šest na početku posljednje četvrtine i čuvala je tu prednost do četiri minuta prije kraja kada je Partizan poenima Gordića poveo sa 68:69.

Uslijedila je neizvjesna završnica - 20 sekundi prije kraja Gordić je propustio šansu da izjednači, Atić je potom sa linije za slobodna bacanja donio tri poena prednosti Igokei, da bi Veličković trojkom devet sekundi prije kraja izjednačio na 79:79.

Poslije dvije vezane trojke Volera i nesportskog faula Gordića, Igokea je poslije dva i po minuta igre u produžetku stigla do šest poena prednost i tu prednost je sačuvala do kraja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније