Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

05. 11. 2020. 19:09   >>  19:08

ZVANIČNO

Filipovski naslijedio Šćepanovića na klupi Partizana

Košarkaški klub Partizan potvrdio je danas da je Sašo Filipovski novi trener crno-bijelih.

Filipovski će na klupi Partizana zamijeniti Vlada Šćepanovića sa kojim je, poslije serije loših rezultata, sporazumno raskinut ugovor.

Novi trener Partizana zvanično će biti predstavljen sjutra od 14.00, a već u subotu će predvoditi crno-bijele na utakmici protiv Zadra u ABA ligi.

U dosadašnjoj karijeri, iskusni slovenački trener je predvodio timove Monaka, Banvita, Olimpije, Zjelone Gore, Lotomatike, Lokomotive Rostov i Turova, a bio je i asistent Duška Vujoševića u ekipi moskovskog CSKA.

Uz Saša Filipovskog, nova lica u stručnom štabu će biti asistent Boban Mitev i kondicioni trener Vladan Radonjić, dok će trener Dejan Mijatović kao koordinator baviti mlađim selekcijama kluba.

Partizan je, takođe, zahvalio Šćepanoviću na svemu što je učinio kako na poziciji pomoćnog trenera, tako i na mjestu šefa stručnog štaba.

"Klub Šćepanovću želi puno sreće i uspjeha u nastavku karijere", navodi se u saopštenju Partizana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније