Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

18. 11. 2020. 21:47 >> 21:47

MIJOVIĆ

Više se nije moglo, najvažnije da smo opet na terenu

Trener Budućnosti Petar Mijović rekao je da njegova ekipa nije imala snage za nešto više protiv Unikahe , nakon dvonedjeljne pauze uzrokovane koronavirusom. On je istakao da je najvažnije da su se vratili na teren.

"Unikaha je bio težak protivnik za nas u ovom trenutku. Srećni smo što opet na terenu, iako smo igrali bez priprema za meč. Najvažnije je da smo opet tu. Prije jutrošnjeg treninga smo posljednji put 4 na 4 i 5 na 5 odradili prije 23 dana. Sve je to odraz situacije koju smo imali u prethodne tri sedmice. Razlog u koncentraciji, koja postoji samo ako ste fizički, psihički i taktički spremni za ovakvog protivnika. Više od ovoga nije moglo. Mogli su da uđu neki ziceri ili otvoreni šutevi, pogotovo početkom 3. četvrtine, da na kraju ne bude 24, već 15-16 razlike“, kazao je Mijović.

Već za dva dana naš tim gostuju Breši.

“Ozbiljan trag je ostavila situacija na nas, ali ćemo, bez obzira na probleme, pokušati da na ove dvije utakmice izgledamo bolje. To neće biti nimalo lako“, kazao je trener  “plavih.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније