Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

19. 11. 2020. 15:33   >>  15:33

"BALON SISTEM" PRAVO RJEŠENJE

Organizatori zadovoljni ABA 2 turnirom na Zlatiboru

Organizatori prvog ovosezonskog turnira druge ABA lige istakli su da je takmičenje prošlo "više nego uspješno", a sportski direktor Milija Vojnović je zahvalio svima.

"Odličnom saradnjom svih učesnika u organizaciji ovog turnira, svakako je u svijet otišla veoma pozitivna slika o Zlatiboru i ABA ligi jer nije bilo lako organizovati takmičenje u ovako teškim uslovima s obzirom da smo svi opterećeni pandemijom i da moraju da se poštuju strogi protokoli", izjavio je Vojnović.

Poštovanje postavljenih protokola u potpunosti je ispoštovano i ovim turnirom je dat primjer kako se mogu održavati sportska takmičenja u uslovima svjetske pandemije korona virusa, navodi se u saopštenju.

Sportski direktor ABA lige nije mogao da obeća, ali je rekao da ozbiljno razmišljaju da Zlatibor opet bude domaćin jednog od predstojećih turnira, kao i same završnice u kojoj će se igrati plej-of i plej-aut, naglašavajući da su se organizatori pokazali kao odlični domaćini i da zbog toga zaslužuju povjerenje čelnika i ekipa ABA lige.

Sve utakmice igrane su u hali Turističko-rekreativnog kompleksa na Zlatiboru, koja je renovirana zahvaljujući opštini Čajetina koja je finansirala kompletnu obnovu, i tako doprinijela da se na Zlatiboru održi jedno ovakvo značajno sportsko takmičenje.

Direktor Turističko-rekreativnog kompleksa na Zlatiboru Nikola Novaković izjavio je da su on i svi njegovi saradnici izuzetno ponosni što su poslije 24 odigrane utakmice položili ovaj prvi test.

"Definitivno smo dokazali da je 'balon-sistem', što se ABA2 lige tiče, a vjerujem i prve ABA lige, pravo rješenje. Iskreno se nadam da se u martu ponovo vidimo sa ovim ekipama na Zlatiboru", naveo je Novaković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније