Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

20. 11. 2020. 23:16   >>  23:25

EVROLIGA

Zvezda poražena u Barseloni, Real bolji od Fenera

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su na gostujućem terenu od Barselone sa 65:76 (6:19, 16:20, 22:22, 21:25), u utakmici 10. kola Evrolige.

Najefikasniji u ekipi Zvezde bio je Dejan Davidovac sa 12 poena, Duop Rit postigao je devet poena uz četiri skoka, dok je Emanuel Teri utakmicu završio sa devet poena i šest skokova. Lengston Hol i Ognjen Dobrić postigli su po osam poena.

Barselonu je predvodio Nikola Mirotić sa 23 poena i četiri skoka. Svi igrači španskog tima upisali su se među strijelce, Pjer Oriola pobjedi je doprinio sa 12 poena i pet skokova, a Nik Kalates sa 10 poena i osam asistencija.

Zvezda je 12. na tabeli sa četiri pobjede i šest poraza, a Barselona je prva sa osam pobjeda i porazom, uz utakmicu manje.

Košarkaši Real Madrida pobijedili su na svom terenu Fenerbahče sa 94:74 (28:12, 21:24, 23:15, 22:23).

Real su predvodili Alberto Abalde sa 17 poena i Džejsi Kerol sa 15 poena. Dobru partiju prikazali su i Entoni Rendolf sa 14 poena i četiri skoka i Volter Tavares sa 13 poena i šest skokova.

U ekipi koju sa klupe predvodi srpski selektor Igor Kokoškov, najefikasniji su bili Danilo Bartel sa 22 poena i Lorenco Braun sa 18 poena, šest skokova i pet asistencija.

Real sada ima šest pobjeda i četiri poraza, a Fenerbahče četiri pobjede i šest poraza.

U 11. kolu Real će u četvrtak igrati u Moskvi protiv CSKA, a Fenerbahče će dan kasnije dočekati Valensiju.

Valensija je, kao domaćin, savladala Makabi 82:80.

Naš Bojan Dubljević je postigao šest poena, pet skokova i sedam asistencija. Najefikasniji kod Valensije je bio Klemen Prepelič sa 22 poena, dok je za Makabi Skoti Vilbekin ubacio 25 poena.

Nakon ovog meča, Valensija ima šest pobjeda i tri poraza, dok je Makabi na skoru 3-7.

Košarkaši Milana pobijedili su na domaćem terenu ekipu Žalgirisa sa 98:92 (21:25, 31:15, 21:24, 25:28).

Najefikasniji u ekipi Milana bio je Kevin Panter sa 22 poena i tri asistencije, Zek Ledej je postigao 20 poena i šest skokova, a Ševon Šilds je dodao 17 poena uz četiri skoka.

U gostujućoj ekipi najbolji učinak imao je Lukas Lekavičijus sa 16 poena i tri skoka, Rokas Jokubaitis je dodao 15 poena, dok je Avgustin Rubit postigao 13 poena uz sedam skokova.

Ekipa Milana na tabeli Evrolige ima učinak od četiri pobjede i tri poraza, a Žalgiris ima pet pobjeda i pet poraza.

U narednom 11. kolu Evrolige Milano gostuje ekipi Makabija iz Tel Aviva u četvrtak, dok Žalgiris istog dana dočekuje Zenit iz Sankt Peterburga.

Košarkaši Zenita iz Sankt Peterburga pobijedili su u Berlinu ekipu Albe sa 73:66 (12:10, 21:12, 18:21, 22:23).

Najefikasniji u gostujućoj ekipi bio je Vil Tomas sa 17 poena i pet skokova, Arturas Gudaitis je postigao 16 poena uz tri skoka, dok je Mateuš Ponitka dodao 14 poena.

U ekipi Albe najbolji učinak imao je Ben Lamers sa 15 poena i 10 skokova, Pejton Siva je postigao osam poena uz osam asistencija, a isti broj poena osam imao je i Luk Sikma uz tri skoka.

Na tabeli Evrolige Zenit ima učinak od četiri pobjede i dva poraza, dok je ekipa Albe zabilježila šesti poraz uz dvije ostvarene pobjede.

U narednim mečevima Zenit u ponedjeljak gostuje Baskoniji u utakmici odgođenog trećeg kola, a ekipa Albe dočekuje Himki u četvrtak u 11. kolu Evrolige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније