Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

22. 11. 2020. 10:09   >>  10:14

SIMONOVIĆ O NBA

Bio sam uzbuđen, to je veliki stimulans

Talentovani crnogorski košarkaš Marko Simonović, igrač Mege, izbor je Čikago Bulsa kao 44. pik na NBA draftu. Biti dio takvog tima je, kaže Marko, veliki stimulans za dalji napredak u karijeri.

“Bio sam uzbuđen i kada sam sve saznao nisam mogao sebi da dođem neko vrijeme. Poslije toga osjećaj je fantastičan, biti draftovan i biti dio takvog tima u budućnosti je veliki stimulans za dalji napredak u karijeri”, kazao je Marko za TVCG.

Marko je za TVCG naveo i da je njegov odlazak u Megu bio pun pogodak.

“Rad sa Dejanom Milovićem mi je izuzetno značio mnogo sam napravio imao sam sjajne partije prošle godine i ove godine sam nastavio sa sadašnjim trenerom Vladimirom Jovanovićem, sa kojim imam odličan odnos”, kazao je Marko i podsjetio da Mega ove godine ima šest pobjeda i dva poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније