Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

31. 10. 2013. 17:10 >> 17:12

DEBI IZ SNOVA

Ruki koji je zasijenio NBA asove

Bila je to noć kada je Dvajt Hauard imao 26 skokova na debiju za Hjuston, Kevin Djurent ubacio 42 poena, Klej Tompson zatrpao koš Lejkersa sa 38 poena, a Kevin Lav pogodio trojku za produžetak u posljednjoj sekundi i meč završio sa 31 poenom i 17 skokova... Ipak, jedan klinac je zasijenio sve navedene asove.

Majkl Karter Vilijams je imao debi iz snova! U prvom meču za Filadelfiju, postigao je 22 poena, imao 12 asistencija, 7 skokova i 9 ukradenih lopti! I bio najzaslužniji za veliku pobjedu Seventisiksersa nad dvostrukim uzastopnim prvakom Majamijem.

“Nije moglo da bude bolje. Bio sam uzbuđen zbog debija i sada sam presrećan zbog pobjede koju ću proslaviti u krugu porodice, a onda nazad na posao“,  rekao je poslije meča Karter-Vilijams.

On je sa devet ukradenih lopti izjednačio ruki rekord iz 1973/1974. godine. Američki statističari su pronašli podatak da se samo dva puta u istoriji NBA lige dogodilo da jedan igrač ima ovako sadržajnu statistiku. To je uspjelo još samo Rikiju Grinu iz Jute 1982. godine (26p, 12sk, 9as, 7uk) i Džoniju Muru iz San Antonija tri godine kasnije (26p, 13sk, 9a, 11 uk).

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније