Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

03. 12. 2020. 20:47 >> 23:30

EVROLIGA

Trijumfi CSKA i Fenera, porazi Zvezde i Valensije

Košarkaši CSKA iz Moskve pobijedili su na domaćem terenu ekipu Olimpijaksoa sa 80:61 (20:19, 19:10, 17:9, 24:23), u utakmici 12. kola Evrolige.

Najefikasniji u domaćoj ekipi bio je Majk Džejms sa 16 poena uz po sedam asistencija i skokova, Tornike Šengelija je dodao 10 poena, dok je Džoel Bolomboj postigao osam poena uz pet skokova.

U ekipi Olimpijakosa najbolji učinak imao je Hasan Martin sa 10 poena i tri skoka, Jorgos Printezis je takođe postigao 10 poena, dok je Livio Žan Šarl dodao devet poena uz pet skokova.

Na tabeli Evrolige ekipa iz Rusije ima učinak od devet pobjeda i tri poraza, dok ekipa Olimpijakosa ima po pet pobjeda i poraza.

U narednom kolu CSKA gostuje Himkiju, a Olimpijakos gostuje Barseloni.

Košarkaši Fenerbahčea pobijedili su u gostima Zenita iz Sankt Peterburga sa 73:65 (23:14, 22:18, 8:21, 20:12).

U ekipi Fenerbahčea najbolji učinak imao je Jan Veseli sa 17 poena i četiri skoka, Danilo Bartel je postigao 15 poena uz pet skokova i četiri asistencije, dok je Ali Muhamed dodao 11 poena uz tri skoka.

Najefikasniji u ekipi Zenita bio je Kevin Pangos sa 16 poena, pet skokova i četiri asistencije, Vil Tomas je dodao 10 poena uz pet skokova i tri asistencije, dok je Mateuš Ponitka postigao sedam poena uz osam skokova i tri asistencije.

Fenerbahče, koji sa klupe vodi srpski selektor Igor Kokoškov, ima učinak od pet pobjeda i sedam poraza, a ekipa Zenita ima šest pobjede i tri poraza.

U narednom kolu Fenerbahče gostuje ekipi Albe iz Berlina, dok ekipa Zenita gostuje Valensiji.

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u Tel Avivu od ekipe Makabija sa 81:76 (23:20, 18:18, 15:17, 25:21), u utakmici 12. kola Evrolige.

U pobjedničkoj ekipi najbolji učinak imao je Skoti Vilbekin sa 23 poena, četiri skoka i tri asistencije, Ilajdža Brajant je postigao 18 poena uz šest skokova, dok je Otelo Hanter dodao 13 poena uz 10 skokova i tri asistencije.

Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bio je Džordan Lojd sa 24 poenom uz pet asitencija i tri skoka, Dejan Davidovac je dodao 14 poena uz tri skoka, a Džoni O'Brajant je postigao 13 poena uz osam skokova.

Makabi je ovom pobjedom prekinuo niz od tri poraza za redom, dok je Crvenoj zvezdi ovo treći poraz u nizu, nakon poraza od ekipa Barselone i Efesa.

Na tabeli Evrolige obje ekipe imaju učinak od četiri pobjede i osam poraza.

Zvezda u sljedećem kolu dočekuje ekipu Olimpijakosa, a Makabi gostuje Baskoniji.

Košarkaši Panatinaikosa pobijedili su Milano u gostima sa 80:77 (18:22, 12:20, 24:18, 26:17).

Grčki tim je upisao četvrtu pobjedu, uz sedam poraza, dok Milano sada ima skor 6/4.

Panatinaikos je do pobjede vodio Nemanja Nedović sa 16 poena, dok su po 14 dodali
Janis Papapetru i Dinos Mitoglu.

U poraženom timu najbolji je bio Kevin Panter sa 16 poena.

Pobjedu u gostima upisala je i Alba koja je slavila protiv Valnsije sa 100:92 (27:21, 24:29, 32:15, 17:27).

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Džejson Granger sa 17 poena, dok su na drugoj strani najbolji bili Klemen Prepelič i Martin Hermanson sa po 13 postignutih poena. Crnogorski reprezentativac Bojan Dubljević ubacio je samo dva poena uz četiri uhvaćene lopte za 17 minuta provedenih na parketu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније