Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

15. 12. 2020. 10:49   >>  18:29

BUDUĆNOST DOČEKUJE BANJALUČANKE

Radović: "Orlovi" iskusna ekipa, nema opuštanja

Košarkašice Budućnost Bemaxa ugostiće sjutra ekipu "Orlova" u okviru 8. kola WABA lige. Podgoričanke će u tek drugom meču ove sezone u ulozi domaćina, imati priliku da u Bemax Areni protiv vicešampiona Bosne i Hercegovine upišu petu ovosezonsku pobjedu, kako bi nastavile neizvjesnu trku za sam vrh.


"Plave" su nakon prvog poraza u Bugarskoj od Montane, napravile reakciju na gostovanju Banovićima, a već sjutra ih očekuje duel protiv još jednog predstavnika Bosne i Hercegovine.

"Igramo protiv ekipe "Orlova", koja je jako iskusna. Na poziciji 1 je Ristić, na poziciji 2 Domuzin, koja je mlada, ali je igrala i WABA ligu i bila u Španiji, dok je ispod koša iskusna Erak, koja nam je pravila velike probleme u prvoj utakmici. Baš kao što sam rekao i prije Banovića, ponoviću i sada, smatram da nijesmo ekipa koja smije da se opušta i da previše razmišlja o protivnicima. Baš zbog toga moramo da se koncentrišemo na ono što mi treba da radimo i na naše obaveze, kako defanzivno, tako i ofanzivno. Sada nas čeka meč sa Orlovima, a
onda krajem mjeseca dva vezana duela protiv Partizana, a bilo bi jako važno kada bi to odradili kako treba i da godinu završimo pobjedama", kazao je trener Podgoričanki Vladan Radović.

Optimistički raspoložena pred meč sa Orlovima bila je i Milena Jakšić, prvotimka "plavih".

"Moramo pokazati kvalitet i u fazi odbrane i u napadu, baš kao što smo to potvrdile u prvom meču protiv Orlova, na otvaranju nove sezone. Nadam se da ćemo biti na maksimalnom nivou i da ćemo upisati još jednu pobjedu", istakla je Jakšić.

Utakmica se igra u "Bemax Areni" sjutra, sa početkom u 17.30 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније