Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

07. 01. 2021. 15:51 >> 15:52

PET MEČEVA ZA VIKEND

Nastavlja se Prva A liga Crne Gore

Drugog vikenda Nove godine biće odigrane utakmice 9. kola Prve A lige košarkaša Crne Gore. Određena je satnica za pet mečeva.

Kolo će otvoriti košarkaši All Starsa i Danilovgrada u subotu 9. januara od 17 sati u sali Gimnazije "Slobodan Škerović". Istog dana Jedinstvo će u Bijelom Polju ugostiti neporaženu ekipu Studentskog centra od 18 sati.

Za nedjelju 10. januar zakazane su tri utakmice. Zeta i Podgorica sastaće se u Univerzitetskoj dvorani u 16.00. Pljevlja će biti domaćin Lovćenu od 17.00, dok će pola sata kasnije početi duel u Igalu izmedju Primorja i lidera Sutjeske.

Odgođena je utakmica Ibar-Teodo a novi termin biće nadknadno određen.

Na tabeli vode Sutjeska i Studentski centar sa maksimalnim učinkom u sedam odigranih utakmica i 14 bodova. Isti broj bodova ima Lovćen sa 6 pobjeda i dva poraza. Ekipa Podgorice je četvrta sa učinkom od 5 pobjeda i tri izgubljene utakmice.

Na začelju su Jedinstvo i All Stars sa po 7 i ekipa Pljevalja sa šest bodova.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније