Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

19. 01. 2021. 10:31   >>  10:31

NBA LIGA

Golden Stejt bolji od Lejkersa

Košarkaši Golden Stejta pobijedili su noćas Los Anđeles Lejkerse sa 115:113 i prekinuli njihov niz od pet pobjeda u NBA ligi.

Voriorse su predvodili Stefen Kari sa 26 poena i sedam asistencija i Keli Ubre sa 23 poena. Erik Paskal u pobjedi je učestvovao sa 19, a Endru Vigins sa 18 poena.

Lejkersi su vodili od samog početka utakmice, ali je Golden Stejt uspio da nadoknadi zaostatak od 19 poena i trijumfuje. U posljednjem napadu Lebron Džejms promašio je "trojku" za pobjedu Lejkersa.

Najefikasniji u ekipi aktuelnog šampiona bio je Denis Šruder sa 25 poena, Lebron Džejms postigao je 19 poena uz po pet skokova i asistencija, a dobru partiju prikazao je i Entoni Dejvis sa 17 poena, 17 skokova, sedam asistencija, tri blokade i dvije ukradene lopte.

Montrez Harel dodao je 17 poena i osam skokova za Lejkerse, a Kajl Kuzma 15 poena i 10 skokova.

Košarkaši Bruklina pobijedili su Milvoki sa 125:123 "trojkom" Kevina Durenta 36 sekundi prije kraja utakmice. Durent je utakmicu završio sa 30 poena, devet skokova i šest asistencija, a Džejms Harden pobjedi je doprinio sa 34 poena, 12 asistencija i šest skokova.

U četvrtoj uzastopnoj pobjedi Netsa Džo Haris učestvovao je sa 20 poena, Džef Grin sa 14 poena i šest skokova, a Deandre Džordan sa 12 poena i 12 skokova.

Najbolji u ekipi Milvokija, koja je prekinula niz od četiri pobjede, bio je Janis Adetokunbo sa 34 poena, 12 skokova i sedam asistencija. Kris Midlton dodao je 25 poena, četiri skoka, četiri asistencija i četiri ukradene lopte, a promašio je "trojku" za pobjedu u samoj završnici.

Džru Holidej postigao je 22 poena uz šest asistencija za Milvoki, a Bruk Lopez 15 poena i sedam skokova.

Košarkaši Toronta pobijedili su Dalas sa 116:93 i ostvarili treći uzastopni trijumf. Reptorse su predvodili Kajl Lauri sa 23 poena, devet skokova i sedam asistencija, Kris Bučer sa 21 poenom i 10 skokova i Paskal Sjakam sa 19 poena, od kojih 15 u drugom poluvremenu.

U ekipi Dalasa najefikasniji je bio Kristaps Porzingis sa 23 poena i devet skokova, a Trej Burk postigao je 17. Luka Dončić dodao je 15 poena, devet asistencija i sedam skokova, a sa 15 poena utakmicu je završio i Džejms Džonson.

Srpski centar Boban Marjanović igrao je tri minuta i 20 sekundi i nije se upisao među strijelce. Dalas je izgubio treću uzastopnu utakmicu, imao je šut od 37,8 odsto i 23 izgubljene lopte.

U ostalim utakmicama Atlanta je pobijedila Minesotu sa 108:97 i prekinula niz od dva poraza, San Antonio je pobijedio Portland sa 125:104, a Njujork je bio bolji od Orlanda sa 91:84 za drugu vezanu pobjedu.

Majami je nadoknadio zaostatak od 19 poena i pobjedom protiv Detroita 113:107 prekinuo niz od tri poraza, Čikago je pobijedio Hjuston sa 125:120, dok je Memfis pobedio Finiks sa 108:104 i zabilježio peti uzastopni trijumf.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније